Web to print

Onze webapplicatie MijnKSB is een online bestelsysteem dat u in staat stelt al uw reprowerk, printopdrachten en mailingen op eenvoudige, efficiënte en kostenbesparende wijze te bestellen, beheren en zelfs te creëren.

 

Medewerkers kunnen bijvoorbeeld zelf hun visitekaartjes, brochures en posters bestellen. Er is geen specifieke grafische kennis nodig om hiermee te kunnen werken. In het systeem kunnen sjablonen, kleuren en lettertypen worden vastgelegd aan de hand van uw huisstijl. Dit zorgt voor consistentie in alle uitingen.

 

Door gebruik te maken van MijnKSB kunt u aanzienlijk besparen op milieu, kosten en tijd. Belangrijke onderdelen van het besluitproces als prijs en leverdatum worden direct weergegeven. Optioneel kan aan budgethouders autorisatie worden gevraagd voor elke order.

 

Studentprint.nl is een online winkel waar studenten zelf kunnen inloggen om vervolgens alleen het studiemateriaal te bestellen dat nodig is. Veel opleidingcentra verzorgen zelf de productie van readers en syllabi. Ongebruikte voorraden, veel betalingsverkeer en wachtrijen bij uitgiftepunten zijn het gevolg. KSB Repro heeft hiermee de oplossing ontwikkeld.

 

De Repromodule Omgevingsloket Online (ROLO.nu) is dé printtool voor de overheidssector met betrekking tot het Omgevingsloket Online (OLO). Met behulp van de Repromodule kunt u eenvoudig een bestand afdrukken. Een print of plot wordt hierbij rechtstreeks gemaakt vanuit het Omgevingsloket of uit het eigen behandelsysteem. ROLO levert iedere order binnen 24 uur af op uw gewenste locatie.

 

Met behulp van onze online applicatie KSB24.nl kunt u tekeningen of complete bestekken uploaden en volgens uw opgave bij ons laten afdrukken. Wij zorgen dat deze afdrukken binnen 24 uur op het aangegeven adres worden afgeleverd.