Roll-up banner

Wellicht ook bekend onder benamingen als roll-up box, pull-up display, rollscreen of presentatiescherm. KSB Repro levert verschillende varianten.

 

U heeft graag een roll-up display die u snel en gemakkelijk kunt opzetten en opruimen. Tevens wilt u dat deze professioneel oogt. Want het oog wil wat. Koop daarom een roll-up display van KSB Repro. Wij hebben voor de juiste prijs alle kwaliteiten die u nodig heeft om een goede indruk te maken; dankzij een fraaie print en een volwaardig automatisch oprolmechanisme.

 

KSB Repro levert ook een budget roll-up systeem, maar als u de roll-up vaak gebruikt of vaak de print wilt verwisselen, adviseren wij een kwalitatief betere roll-up. Ook zeer geschikt voor communicatie in uw wachtruimte, restaurant en theater.

 

Onze roll-up banners zijn een snelle en economische oplossing voor uw presentatie. De indoor displays zijn effectief voor evenementen, exposities en winkels als gevolg van hun grote formaat. Deze roll-up displays en pop-up bannerstands zijn duurzaam vervaardigd uit aluminium, hebben een fraai design en besparen kostbare ruimte op de beursvloer.