Mailing

KSB Repro verzorgt uw mailing; van ontwerp tot het bezorgen per post. Met behulp van veelzijdige software printen wij met variabele data. Ook de responsverwerking kunt u door ons laten verzorgen.

 

In de marketingbranche weet men dat massacommunicatie dikwijls een onpersoonlijk karakter in zich kan hebben, wat zelden tot extra verkoop leidt. De uitdaging is doelgroepen op het juiste moment in de juiste context, op de juiste plaats met de juiste informatie, via de juiste uiting en het juiste kanaal te bereiken zodat de ontvanger de communicatie als waardevol beschouwt.

 

Variabele data-printing maakt dit mogelijk. Doordat de boodschap volledig kan worden gepersonaliseerd op basis van de behoefte van de ontvanger. U kunt hierdoor meer doen met minder middelen, wat u grote besparingen oplevert zonder in te leveren op zichtbaarheid.

 

Één-op-één marketing is essentieel om in te kunnen spelen op uw klantbehoeftes. Uiteindelijk leidt dit tot loyaliteit. En tot winstgevendheid van uw marketing investeringen. Het concept kunt u bij KSB Repro snel laten ontwikkelen, ontvangers voelen zich gewaardeerd en uw actie leidt tot meer omzet.