Beurspresentatie

KSB Repro verzorgt uw beurspresentatie compleet en snel. Of het nu gaat om een roll-up display, brochures, flyers, visitekaartjes of een pop-up standwand, KSB Repro heeft altijd een creatieve grafische oplossing voor uw communicatie.

 

Neem bijvoorbeeld onze roll-up display, of misschien noemt u het roll-up box, pull-up display, rollscreen of presentatiescherm. Deze displays leveren wij in verschillende varianten. KSB Repro levert ook een budget roll-up systeem. Als u de roll-up vaak gebruikt of vaak de print wilt verwisselen, adviseren wij een kwalitatief beter roll-up systeem.

 

Een complete standwand die uw gehele beursstand vult, kunnen we op diverse manieren aanbieden. Wilt u een kant-en-klare pop-up-wand of een achterwand bestaande uit meerdere delen die direct op plaat zijn geprint? Eventueel kunnen we zorgen voor een vrijstaand buizenframe met hierin een luxe ogend spandoek gemonteerd.

 

Uw beursstand is helemaal compleet met een balie die is voorzien van uw bedrijfslogo. Hiernaast plaatst u een folderstandaard met daarin ‘vers geprinte’ flyers, productsheets of brochures, die uw klant van informatie voorzien. De inhouse studio van KSB Repro met DTP- en grafische vormgevers verzorgt snel een goed ogend communicatiemiddel met behulp van uw logo, foto en tekst.