KSB is officieel sponsor van de Culturele Hoofdstad van Europa 2018

Leeuwarden. De ‘Fryske mienskip’ zelf. Die was volgens de Europese jury dé reden om Leeuwarden- Fryslân uit te roepen tot Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. De unieke betrokkenheid van Friezen bij hun naaste omgeving, familie, buren, verenigingen, korpsen of koren, maakte tot ver in Europa grote indruk. Vooral om de bijzondere kracht van de mienskip werd het plan van Leeuwarden-Fryslân beloond met de uitverkiezing tot Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. In de plannen voor 2018 is plaats voor iedereen in Fryslân. Van Dokkum tot Sneek. Van Drachten tot Harlingen. Maar ook voor mensen in de rest van Nederland en daarbuiten. Iepen mienskip dus. Tot ver in Europa. Voor iedereen met zijn of haar unieke talenten. Wie mee wil doen krijgt daartoe de kans. Stadsbewoners, plattelanders, nieuwkomers, arm en rijk. Dwars door alle generaties heen.

 

Met cultuur als middel wil Leeuwarden-Fryslân 2018 de wereld om ons heen blijvend mooier maken. Zodat steden en dorpen in de hele provincie stappen vooruit kunnen zetten, die ook na 2018 nog merkbaar zullen zijn. Daarbij staan de Friezen zelf en hun directe omgeving centraal. Want, meer bijzondere evenementen, meer toeristen, meer banen en daar wil KSB graag haar medewerking aan verlenen. Duizenden kinderen doen mee en krijgen zo betere kansen in de toekomst.

 

KSB is sinds 1927 actief, is regionaal verbonden aan Friesland en heeft een sterke vertegenwoordiging in Noord- Oost Nederland verkregen. KSB is een ervaren marktspeler met een ruime expertise op het gebied van Print- en Document management. Ons assortiment bestaat uit een compleet pakket met binnen- en buitenkwaliteit printwerk (zowel klein- als grootformaat), repro, drukwerk, print & mail activiteiten, digitalisering en verschillende online services. Onze vestigingen in Drachten, Leeuwarden en Zwolle zijn uitgerust met geavanceerde systemen voor digitalisering en digitale reproducties. KSB heeft als doel de kernactiviteiten van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen op het gebied van klantcommunicatie. KSB biedt de meest flexibele grafische dienstverlening, dat geeft KSB echte meerwaarde voor haar opdrachtgevers.

 

Sinds mei 2014 is KSB een onderdeel van de Paragon Group Limited. Met activiteiten in meer dan 10 Europese landen is Paragon een vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van geavanceerde document-, marketing- , traceability- en acces services. Het hoofdkantoor van Paragon is gevestigd in Dublin (Ierland) en de jaarlijkse groepsomzet bedraagt circa € 380 miljoen.

ksb-cultureel