Zorg

KSB-branches-zorg-logosIn de zorg, zorggerelateerde instellingen en aanverwante bedrijven worden onze diensten ingezet bij allerlei activiteiten. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van onze dienstverlening in deze sector.

 

KSB Repro verzorgd al jarenlang diverse werkzaamheden voor Thuiszorg Het Friese Land. Het gaat hierbij om drukwerk, printen en dienstverlening.

 

Het stationairy drukwerkpakket wordt door KSB Repro gedrukt en beheerd. Dit vanuit het eigen magazijn waar ook een voorraadbeheersysteem aan gekoppeld is. Het voordeel hiervan is dat er bij een voorraadniveau onder het aangegeven minimum automatisch een waarschuwingsmail naar de klant gaat. Hierdoor zijn er geen verrassingen!

 

Naast het drukwerk wordt er ook veel geprint voor de patiëntendossiermap. Hier moeten allerlei documenten geprint worden inclusief tabbladen en daarna samengevoegd in een ringbandmap met omplakt drukwerk (ook geleverd door KSB Repro). Ook moeten er gedrukte formulieren, boekjes en folders ingestoken worden.

 

Tevens wordt opmaakwerk en vormgeving voor bijvoorbeeld een receptenboek of visitekaartjes wordt door KSB Repro uitgevoerd. Daarnaast levert KSB Repro ook opmaak van banners of standwanden inclusief het printen van deze communicatiemiddelen.

 

Kortom een brede en langdurige relatie!