Overheid

Voor diverse gemeentes, provincies en waterschappen fungeert KSB Repro als vangnet voor de eigen repro of huisdrukkerij. En in sommige gevallen hebben we deze taak geheel overgenomen.

 

Daarnaast beschikken we over een unieke, zelf ontwikkelde, tool voor ondersteuning van de digitalisering in het vergunningenproces, geïntegreerd in het Omgevingsloket Online: de ROLO Repromodule.

 

roloROLO ondersteunt al meer dan 65 gemeentelijke of provinciale instellingen met de overgang naar het digitale werken. Naast het printen/plotten worden steeds meer dossiers door ons gedigitaliseerd.

 

Onze specialistische kennis van WABO, DIV en Archiefwet blijkt vooral in de praktijk een meerwaarde. Hierbij denken wij altijd mee met uw organisatie om zo te komen tot de beste werkwijze. Door het printwerk op te vangen waar dat nog nodig is en tevens dossiers te scannen, helpt ROLO iedere organisatie tot aan het volledig digitaal werken. We verzorgen het volledige proces van definitieve vervanging (substitutie).

 

Vanaf 2013 zal ROLO haar diensten verder uitbreiden bij de gemeentelijke samenwerking in de regionale uitvoeringsdiensten. Printen, scannen of kopiëren met ROLO bespaart u gemiddeld 30% in uw repro kosten. Zonder hiervoor te investeren in apparatuur, zonder de inzet van eigen personeel en met altijd een 24 uur back-up service in uw behandelingstermijn.