Onderwijs

Studentprint.nl is een web-based POD toepassing speciaal ontwikkeld voor lesmateriaal. Maar wat betekent dat eigenlijk? Kort samengevat is Studentprint.nl een programma waar studenten online gemakkelijk lesmateriaal kunnen bestellen. Een student geeft aan welke reader hij of zij graag wil ontvangen.

 

Online afrekenen

De reader wordt op een centraal punt geprint en de student ontvangt de reader de volgende dag thuis of bij de opleiding.
POD staat voor Printing On Demand, dit betekent dat de reader pas wordt geprint op het moment dat de student deze nodig heeft. Hierdoor zijn voorraden overbodig! Nooit meer lesmateriaal weggooien, of nee verkopen.

 

De GH gebruikt sinds 2009 Studentprint voor de productie en distributie van alle studiematerialen. Studenten en docenten bestellen en betalen online het materiaal dat ze nodig hebben. Het docentenmateriaal rekenen we af via een verzamelfactuur. De studenten betalen zelf via IDeal. De readeradministratie voor PRO houdt Studentprint ook voor ons bij. En we betalen nooit meer teveel voor een overname.

En dat is nog niet alles. Kostbare magazijnruimte gebruiken we voor andere doelen, onverkochte voorraden zijn verleden tijd en de meeste administratieve rompslomp verzorgt KSB Repro.

Voor studenten is studentprint ook een vooruitgang. De student betaalt alleen voor wat hij werkelijk nodig heeft tegen een concurrerende prijs per pagina.

De klantgerichte benadering van KSB Repro zorgt er voor dat we een product hebben dat goed is afgestemd op onze wensen. Al deze voordelen kregen we in huis, zonder een cent te investeren.

Hans Havinga Gereformeerde Hogeschool Zwolle

KSB-branches-scholen-logos