Banken

frieslandbankKSB Repro voert alle dagelijkse printwerkzaamheden voor Friesland Bank uit. Met behulp van onze module MijnKSBRepro, die in de stijl van Friesland Bank is opgebouwd, printen de medewerkers van de Friesland Bank rechtstreeks naar de printserver van KSB Repro. Hierdoor ontstaat een uitstekende dienstverlening en is KSB Repro zo het verlengstuk van de medewerkers van de bank.

 

Naast het traditionele pakket aan kopiëren en printen verzorgt KSB Repro ook digitaliseringswerkzaamheden voor Friesland Bank. Het gaat hier om intelligent scanwerk waarbij de inhoud van het gescande materiaal searchable moet zijn. Dit wil zeggen dat alle tekst en nummers terug te zoeken moet zijn. Dit wordt bijvoorbeeld toegepast op hypotheekdossiers of handtekeningkaarten.

 

KSB Repro verzorgt ook mailingen, boekjes, handmatige kopieën en porti-afhandeling voor Friesland Bank. Alle werkzaamheden die KSB Repro voor Friesland Bank uitvoert genieten een hoge mate van vertrouwelijkheid. Hiervoor zijn speciale procedures vastgelegd waardoor dit uitstekend gewaarborgd is. In deze procedures zijn ook afspraken opgenomen aangaande de snelheid van levering.